Bitlis Milli Eğitim Müdürlüğü ücretli öğretmen arıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2007 14:11, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Bitlis Milli Eğitim Müdürü Cafer Tulmaç, Bitlis'te görev yapmak için matematik, fizik ve biyoloji öğretmenleri aradıklarını belirtti.

Ek ders ücret haricinde hayırsever işadamları ve okul aile birlikleri tarafından ayrıca bin YTL maaş verilmek üzere öğretmen aradıklarını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Cafer Tulmaç, "Bitlis'te nereden baksanız bin den fazla öğretmen açığımız var. Biz Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hayırsever işadamları ve okul aile birlikleriyle ortak görüş alıp milli eğitimin karşılayacağı ek ders ücreti haricinde hayırseverlerin ve okul aile birliklerinin karşılayacağı bin YTL gibi maaş verebileceğimiz matematik, fizik ve biyoloji öğretmeni arıyoruz. İlk etapta 2 matematik öğretmeni 1 fizik ve 1 biyoloji öğretmenine ihtiyacımız var. Tabiî ki ihtiyacımız bu kadar değil fakat hayırsever işadamları ve okul aile birlikleri bu kadarını karşılayabiliyorlar." diye konuştu.

Aradıkları öğretmenlere bin YTL maaş haricinde ev kirası ve sigorta konusunda da yardımcı olacaklarını belirten Bitlis Milli Eğitim Müdürü Cafer Tulmaç, "Herkesinde bildiği gibi Eren Holding'in Bitlis'e eğitim anlamında büyük katkıları olmuştur bunu kimse göz ardı edemez biz bu konuyu Ahmet Erenle görüştük iki öğretmenimizin aylık maaşını karşılayabileceğini söyledi umarım diğer iş adamları da Ahmet Eren'i eğitime verdiği katkıları örnek alır bir adımda onlar atarlar." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber